İzmir Psikolog Arayanlar için Tavsiyeler

İzmir Psikolog Arayanlar için Tavsiyeler

Bir psikolog seçmek hiç kolay değildir. Fakat aradığınız psikolog İzmir sınırları içerisinde olacaksa biraz daha şanslısınız. İlk ve en önemlisi, kendinizi rahat hissettiğiniz bir terapist bulmalısınız. Terapistinize % 100 güvenebilmeniz gerekir. Terapi kolay bir süreç değildir ve terapistiniz arkadaşınız da değildir. Bununla birlikte, bu, bireysel görüşleriniz ve benliğinize saygı duyduğunu hissettiğiniz bir İzmir psikolog ise kesinlikle seçebilirsiniz.

Davranışınız için bilinçsiz bir motivasyon olduğuna inanıyorsanız, psikodinamik bir terapiste gitmek isteyebilirsiniz. Düşüncelerinizi değiştirmek istiyorsanız ve bunun sizin yaşamınızı değiştireceğini düşünürseniz bilişsel bir terapist isteyebilirsiniz. Aile odaklı bir sistem terapisti veya davranışsal ya da çözüm odaklı terapiler, düşünmek istediğiniz bir şeydir.

Çok Yönlü Psikolojik Çözümler için Ozan Pazvantoğlu

İstediğiniz psikolojik yardım hakkında hala bir fikriniz yoksa, kişisel tavsiyeler izlemeniz gereken en iyi yoldur. Her durumun ideal çözümünü sunacak bir psikolog İzmir arayışınız sürüyorsa İzmirli psikiyatrist ve psikoterapist Doç. Dr. Ozan Pazvantoğlu tam da aradığınız kişi olabilir. Dolu dolu bir özgeçmiş için ozanpazvantoglu.com web adresine tıklayabilir, çalışma alanları, uzmanlıkları ve merak ettiğiniz tüm detayları bulabilirsiniz.