JBL Akıllı Ekranı Google Asistan Özelliklerini İyi Bir Sesle Birleştiriyor!

JBL Akıllı Ekranı Google Asistan Özelliklerini İyi Bir Sesle Birleştiriyor!

Google Asistan tarafından desteklenen akıllı bir ekran arıyorsanız, şimdi iki seçeneğiniz var. Lenovo Smart Display ve JBL Link View. Lenovo, şaşırtan şık tasarımı ile beğeniye açıldı, bir ses şirketi olarak JBL ise stereo hoparlörler ve şaşırtıcı miktarda bas ile ses kalitesine vurgu yapıyor.

Yeni JBL Link View ve Lenovo Smart Display Ortak Özellikleri

Google’ın bu cihazlar için arayüzü, büyük düğmeler ve açık bir şekilde sunulan bilgilerle birlikte, basit ve net. Bu akıllı hoparlörler, her şeyden önce ‘Materyal Tasarım’ dili için ideal yüzeye sahip. Şaşırtıcı derecede yararlı olan, ekranın Google Duo ile bütünleşmesi; çünkü görüntülü sohbet edebiliyorsunuz. Birden fazla kullanıcı için de çağrı alabiliyor. Ayrıca, kamerayı istediğiniz zaman kapatmak için kullanabileceğiniz fiziksel bir kaydırıcı var.

JBL Link View için belki de en büyük hayal kırıklığı, Google Asistan gruplarınıza akıllı bir ekran ekleyememenizdir. Bu, örneğin, tüm Google Home ses sisteminizin bir parçası olarak kullanamayacağınız anlamına gelir. Link View’ in ses konusuna odaklandığı göz önüne alındığında, aynı durumun, Lenovo Smart Display için de geçerli olduğu anlaşılıyor. Bu sizin için önemli değil ise, o zaman bir Google Asistan akıllı ekranlı hoparlör satın almayı düşünebilirsiniz.