Bilişim Sektöründe Yerli Üretimin Gururu Karel

Bilişim Sektöründe Yerli Üretimin Gururu Karel

Özellikle ekonomik kriz durumlarında istihdam ve cari açık en büyük problemlerden biri iken, rekabet edilebilirlik açısından yerli üretime destek olmanın çok büyük etkisi var. Bilişim sektörü içerisinde Karel santral gibi önemli şirketlerin varlığına rağmen yerli üretim oranı çok düşük ve bu oranın artması gerekiyor. Ayrıca IP üzerinden dijital iletişimin yaygınlaştığı günümüzde, siber güvenlik açıkları çok kritik hale geldi. Bu durum, bilişim teknolojisinde yerli üreticilere verilmesi gereken desteğin önemini arttırıyor.

Yeni Nesil İletişimde Karel Santral Sistemleri

Dijital telefon santralleri olarak adlandırılan yeni nesil santral sistemleri, bugün kullanıcı için daha fazla ek hizmet sunuyor ve elbette aynı miktarda hat için daha az yer kaplıyor. IT sektöründe etkili ve ekonomik çözümler üreten Karel santral, küçük, orta ve büyük ölçekli telefon santralleri ile iletişim dünyasının dinamiklerini sentezliyor.

Bilişim sektöründe yerli üretimin gururu Karel, 444karel.com web adreslerinde detaylı olarak görebileceğiniz gibi her türlü ihtiyaca cevap verebilecek en iyi teknolojiyi kullanıyor. Bu evrimsel değişim ile yaptığınız her yatırım katma değer yaratıyor ve şirketinizin sürekli büyümesini ve personel yönetimine yaklaşımını yansıtıyor.