Anne Süt Çayı İşe Yarıyor mu?

Anne Süt Çayı İşe Yarıyor mu?

Tüm laktasyon çayları, süt üretimini destekleyen 30 veya daha fazla bitkinin bir karışımını içerir. Anne süt çayındaki bu otlar, bitki östrojenleri olan fitoestrojenleri içerdiği için bir milk tea kadın hormonlarını taklit edebilir. Birçok anne, çayın doğrudan süt üretimi üzerindeki etkisini görebildikleri konusunda hemfikirdir. Bitkisel içerikli süt arttırıcı çay, çoğu anne için işe yarıyor ama herkes için farklı sonuçları olabilir.

Naturel Milk Tea Faydaları

Doğal bitki özleri, sindirimi desteklemek, rahatlatmak, süt üretimini arttıran belirli hormonları desteklemek için hareket ederler. Dengeli bir beslenme ile birleştirildiğinde milk tea, anne süt çayı tüketiminin birçok avantajı olabilir. Örneğin, ısırgan otu, mineraller açısından zengindir ve genç kadınlarda yaygın olan demir eksikliğini azaltabilir. Antidepresan özelliği olan bitkisel içerikler doğum sonrası depresyonu önlemeye yardımcı olabilir.

Gerçek bir süt kaynağı eksikliğinizin olduğunu düşünüyorsanız, normal beslenme rutininize ek olarak anne süt çayı almanız gerekebilir. Natürel milk tea fiyatları genellikle ucuzdur, hızlı hazırlanır ve aliunyazicibaharat.com gibi güvenli bir internet sitesinden kolayca temin edilebilir. Siz veya bebeğinizin herhangi bir bitki için alerjisi olmadıkça, doğal içerikli anne sütü arttırıcı çaylar güvenlidir.