Dantel Elbiseler Nasıl Giyilir?

Dantel Elbiseler Nasıl Giyilir?

Tığ işi ve dantel, eski bir stil olarak kabul edilir ama bunu size söyleyen hiç kimseyi dinlemeyin çünkü klasik, zarif ve zamansızlar. Eğer dantel seviyorsanız, o zaman çok şanslısınız, çünkü bu trend hala güçlü. Dantel elbiseler bu yıl çeşitli uzunluk ve kesimlerde romantik, çok yönlü ve zamansız tasarımlar görüyoruz. Hepsi birbirinden güzel…

En İyi Dantel Elbiseler ve Kombinler

Kolsuz yakalı maksi dantel elbise, kokteyl partileri için şık bir seçim yapmak isterseniz harikadır. Renk kişisel tercihinizdir, aksesuar için gümüş sade kalın bir bilezik ve mini şık bir çanta yeterlidir.

Günlük dantel detaylı elbise, Herhangi bir elbiseye dantel detayı eklemek şıklığını artırır. Etek uçları veya renkli aplike çalışmaları feminen bir elbise bu yaz hepimizin ihtiyacı olan bir şey. Ayrıca sadece bir sneakers ve şapka ile yeterince şık olabilir.

Dantel mini elbise, iddialı bir tercihtir. Bu tür bir kombinde giyeceğiniz topuklu ayakkabı ve çanta kesinlikle çok şık olmalıdır.

Balık kesim dantelli elbise, özel bir akşam için gerçekten özel bir kıyafettir. Topuz saç mükemmel olur, makyaj için de özen göstermelisiniz.