Moda Trendlerinden Esintiler

Moda Trendlerinden Esintiler

Trendleri bir araya getirip karıştırırken, yeni bir imaj oluşturmak için hala kendiniz olmak ve bir sonraki trendlere yelken açmak için ilham almalısınız. Farklı tarzlar denemek için bu 7 ikonik stil örneklerine göz atın.

7 İkonik Moda Stili

Eğlenceli şekiller ve renkler: Alev biçimli desenler ve altta alevlerle tasarlanmış bir pantolon ve büyük boy, sahte kürk manto giyerek ekstra sıcak görünün.

Kat üstüne kat: Boğazlı bir kazak veya triko üst ile bir kot ceket giyerek ekstra rahat bir görünümle soğuk rüzgârları karşılayın, sonra büyükçe bir şal ile sarın.

Büstiyer ve pantolon: Ofiste giyilecek bir şey değil, pantolon ile eşleşen bir büstiyer üst mükemmel gündelik ve şık bir görünümdür.

Jean ve askısız bluz: Yırtık kotu, denim askısız bir üst ile eşleştirerek mono stil denemeleri yapın. Altına bir dantel bluz giyerek daha da şık olun.

Metalik renkler: Rujunuz dâhil baştan ayağa metalik renklerde giyinmek, tüm partilerde rol çalmanın kısa yoludur.

Küçük pembe elbise: Belki de klasik siyah kısa elbise modelinizi, modern ve şık olan küçük bir pembe elbise için emekli etmenin zamanı geldi.

Tamamen beyaz bir kombin: Pantolon, etek, mont, t-shirt, ayakkabı, çanta veya üzerinizde ne olursa olsun mono stil beyaz bir kombin her yerde gözleri üzerinize çevirir.