İyi Bir Özel Okul Bulmak Neden Kolay Değil?

İyi Bir Özel Okul Bulmak Neden Kolay Değil?

 

Pek çok ebeveyn, çocuklarına daha iyi notlar, daha iyi öğretmenler veya daha iyi okullar bulmak için sayısız saat harcıyor. Birçok özel okul İstanbul seçeneği ile zincir okullar çoğalıyor. Fakat çoğunda acemi veya profesyonel olmayan öğretmenler var. Bazı özel okullar başarısızlıkla kapatıyor, bazıları ise başka okul markalarına satılıyor. Bu gibi olumsuzluklar yaşanırken elbette çocuğunuz için nasıl bir özel okul seçmeniz gerektiğine karar vermeniz zor olabilir.

Eğitimin temel amacı, matematiksel ve okuma becerilerinin geliştirilmesi, entelektüel aklınızı güçlendirmek ve böylece yaşamınız boyunca karşılaşacağınız belirli zorluklarla başa çıkmayı daha kolay öğrenebilmektir. Nasıl öğrenileceğini öğrenmek, eğitimin kilit unsurlarından biridir. Okullar, öğrencilere okuldan ayrıldıktan sonra ihtiyaç duyacakları bilgileri bulmalarını öğretmelidir. Ne yazık ki bu vizyon, özel okul İstanbul kurumlarından sadece birkaçında mevcut.

Özel Bir Özel Okul İstanbul Kurumu: Mürüvvet Evyap!

İstanbul özel okul arayışınıza bir ışık tutmak gerekirse, Evyap Okulları’nı evyapokullari.k12.tr incelemenizi tavsiye ederiz. 2008-2009 yılında İstanbul Sarıyer’de kurulan Evyap Okulları sağlam eğitim temelleri üzerinde yükseliyor. Yüksek donanımlı eğitimci kadrosu, temel yeteneklerin geliştirilmesi yanında, öğrencilerine farklı bakış açıları kazandırmak, kitapların ötesindeki yaşam becerilerini öğretmek için heyecanla bekliyor.