Lastik Kar Zincirleri Ne Zaman ve Nasıl Kullanılmalıdır?

Araçlar için kar lastik zincirleri, sadece yolda kar veya buzlanma varsa kullanılmalıdır. Kuru yolda snow chain kullanılması, hem araç lastiklerinize hem de yolun kendisine ciddi zarar verebilir. Soğuk iklim koşullarında sürüş yaparken her zaman dikkatli olmak önemlidir, ancak zincirler yeni ise daha fazla dikkat ve özen gereklidir.

Araç kullanırken saatte 30 km üzerine çıkılmamalı ve park ederken dikkatli olmalısınız. İki tekerlekten çekişli araçlarda, snow chain tahrik aksındaki tekerleklere takılmalıdır, ancak ideal olarak dörtlü zincir takımı almanız gerekir. Zincirler yalnızca ön tarafa monte edilirse, aşırı gerginlik ve yalnızca arka tekerleklerde ise gevşek tutuculuk olacaktır. Aracınız dört tekerlekten çekişli ise tüm lastiklere zincir takılı olmalıdır.

En Güvenli Lastik Patinaj Zincirleri

Kar zincirleri, bir yere gitmeniz gerektiğinde ancak güvenli ve etkili bir şekilde kullanılmaları durumunda, kış havalarında gerçek bir fark yaratır. Aksi takdirde, sadece aracınızın tekerleklerini boşa döndürürsünüz. Ayrıca ucuz kar lastikleri istenilen dayanıklılıkta olmayabilir. Can güvenliğiniz için laszirh.com adresini ziyaret edin ve sektörün en iyi zincirlerini sunan Las Zırh araç zincirleri ile tanışın!