Akik Taşı ve Gizemli Özellikleri

Doğal taşların çoğu gibi, akik taşı koruma ve Dünya enerjisi ile ilgili gizemli güçlere sahiptir. Süt beyazdan griye, turuncudan kırmızıya birçok renge sahip olan akik taşı kolye, bileklik, yüzük, küpe gibi takılar için en popüler doğal taşlardandır. Metafiziksel olarak, akik taşı daha düşük bir yoğunluğa sahiptir ve diğer taşlardan daha yavaş bir frekansa titrer, bu, dengeleyici ve güçlendirici bir etki olarak kabul edilir.

Akik Taşı ile Şifa Bulun!

Akik taşı, bedeni, zihni ve ruhu dengelemek için mükemmel bir taştır. Zor gerçeklerle yüzleşirken faydalı, sakinleştirici, pozitif enerji yayan bir etkiye sahiptir. Bu özel taşın olumlu enerjisini güzel bir akik taşı kolye, bileklik veya yüzük ile üzerinizde yoğunlaştırabilirsiniz. Akik taşı pek çok gizemli etkisi ile iç öfke veya gerginliği yatıştırır, ayrıca zihinsel işlevi, konsantrasyon, algı ve analitik yeteneklerini artırır.

Akik taşı, fizyolojik olarak da faydalıdır; gözleri, mideyi ve uterusu iyileştirir, kan damarlarını, lenfatik sistemi ve pankreası temizler ve cilt hastalıklarını iyileştirir. Bir akik taşı kolye, size aşk, bolluk, zenginlik, şans, sağlık, uzun bir ömür, koruma, denge, uyum, cesaret ve güç getirebilir. http://mistikdukkan.com/ adresinde sizi bekleyen çok özel akik taşı kolye tasarımlarına göz atmanızı tavsiye ederiz.