Çanta ile Kıyafet Nasıl Kombin Edilir?

Çanta ile Kıyafet Nasıl Kombin Edilir?

Kombinasyon yapmak oldukça sıkıntılı bir süreç gibi görünse de bir o kadar da eğlencelidir. Çünkü kombin yaratırken hem hayal gücünüzü kullanırsınız hem de yaratıcılığınızı. Kıyafet kombinasyonunu yakalamak tek başına yeterli değildir. Bunun yanı sıra çanta ve ayakkabı seçimi de kombinasyonun tamamlayıcı unsurlarındandır. Bu sebep ile son derece önemlidirler. Özellikle; çanta seçimi sizi olduğunuzdan daha kısa gösterebilmesinin yanı sıra oldukça basık görünmenize de yol açabilir. Uyumun yakalanamadığı çanta modelli ile yanlış seçim yapmanı olasıdır. Çanta seçimi yaparken modaya uyuma dikkat etmek elbette gerekir. Fakat modaya dikkat ederken uyumsuz bir görüntü yakalamamaya da özen gösterilmesi gereklidir.

Çanta ile kıyafet nasıl kombin edilir, sorusuna en güzel yanıt ise birçok şekilde olabilir. Sadece modaya uygun olan stilleri seçmeniz gerekmiyor bazen moda olmayan stiller daha şık görüntü yaratarak sizi oldukça zarif ve şık gösterebilir. Önemli olan sizin nasıl taşıdığınızdır.

Çanta ve Kıyafet Kombinleri

  • Çanta ve ayakkabı kombini her ne kadar demode olarak nitelendirilse de bazen oldukça şık bütünlük yakalanabiliyor. Fakat bazı giyimlerde özellikle tek parça ve tek renk elbiselerde çanta boyunuzu kesen bir aksesuar olabilir. Buna dikkat etmeniz önemli.
  • Çanta ve desen kombinin de ise giymiş olduğunuz desenli bir ceket, kazak, elbise ya da pantolonda bulunan bir renk ile uyumun yakalandığı kombinlerdir.
  • Çanta ile kıyafetin aynı renk olması ayakkabı da dâhil full tek ton olmak anlamına geliyor. Oldukça değişik olan bu kombinde renk tonu uyumu yakalamak zor olsa da renk tonlarını zıt da kullanabilirsiniz. Örneğin; pudra pembesi bir çanta ile koyu pembe olan bluz ve dar pantolonuz oldukça şık duracaktır.