Skolyoz Nedir?

Omurga eğriliği olarak ifade edilen skolyoz genel olarak kolay kolay belirti vermeyen bir rahatsızlıktır. Bel ve sırt ağrısı ile ilerleyen dönemde en çok rastlanan ağrılardır. Genellikle görünüşte yaşanan değişimler skolyoz belirtisinin anlaşılmasında etkindir. Skolyoz hastalığının tedavi edilmesinde çeşitsiz egzersiz uygulamalarına yer açılması gerekir. Bu işlemlerde tanı konulması sonrasında ise gerekli olan tedavinin uygulanarak omurga eğriliğinin düzelmesi için Ankara skolyoz tedavisi uygulamasını Manuel Terapi Merkezinden alabilirsiniz.

Manuel Terapi Merkezi İletişim Bilgileri

Ankara skolyoz tedavisi işlemlerinde Manuel Terapi Merkezinden yararlanabilirsiniz. Konusunda uzman ve deneyimli bir ekip tarafından sunulacak olan işlemlerde fizyoterapi ve rehabilitasyon işlemleri gerçekleştirilir.

Manuel Terapi Merkezi sadece skolyoz tedavisi değil aynı zamanda birçok omurga ve kas rahatsızlıklarının da çözümlenmesini sağlarken aynı zamanda sağlığa kavuşulmasına destek olur. İhtiyaç duyduğunuz hizmetler ve tedavi uygulamaları hakkında bilgi almak için ise hemen https://www.manuelterapiankara.net/tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Adresi ziyaret ederek aynı zamanda ihtiyaç duyduğunuz tedavi için randevunuzu kolaylıkla ve kısa sürede almanız mümkün olur.