Burç Yorumları

Burç Yorumları

Doğum tarihi baz alınarak yapılan burç yorumları, astronolojik ifadelerin yorumlanmış hali olarak ifade edilebilir. Alanında deneyimli olarak çalışan astronoloji uzmanları, kişilere ait karakterleri, günlük enerji ve duygu gibi çeşitli ifadelerin değişebileceğini söylerler. Doğdukları aya bağlı olarak farklı burç karakterlerine sahip olan kişiler, günlük, haftalık, aylık ve yıllık bazda burç yorumları baktırabilir ve içinde bulundukları ruh hali hakkında daha derinlemesine bilgi elde edebilirler.

Burçların Karakteristik Özellikleri Nelerdir?

Kova, akrep, yengeç, aslan, balık, terazi, oğlak, koç, başak, ikizler, boğa, yay olmak üzere toplamda 12 adet olan burçların hepsinin ayrı karakteristik özelliği vardır. Örneğin; 21 Mart ve 20 Nisan tarihleri arasında doğan kişiler, koç burcuna ait özellikleri taşırlar. Hayatını planlı şekilde idame ettirmeye özen gösteren koç kadını ve erkekleri, işlerine karşı olan sorumlulukları her daim sonsuzdur. 21 Nisan-21 Mayıs tarihleri arasında doğan kişiler ise boğa burcuna sahip olurlar.

Risk almayı seven boğa burcu kişileri, kültürel anlamda kendilerini geliştirmeye çalışırlar. Burçlar, dört ana grupta değerlendirilir. Ateş, toprak, hava ve su. Ateş grubunda koç, aslan, yay, toprak grubunda boğa, başak, oğlak, hava grubunda ikizler, terazi, kova, su grubunda yengeç, akrep ve balık yer alır. Zodyak'a göre burçların kuşaklar arası sıralaması mevcuttur. Sıralama Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık şeklindedir.