İmplant Diş Nedir?

İmplant Diş Nedir?

Diş eksikliğinin giderilmesinde tercih edilen implant diş tedavisi özellikle tek diş eksikliğinde gerçekleştirilir. Yan dişlere zarar vermeden gerçekleştirilen uygulama da titanyum alaşıma sahip olan yapay diş kökleri ile gerçekleştirilir. Sadece tek diş eksikliğinde değil çoklu diş eksikliğinde de implant diş tedavisinden yararlanılarak diş eksikliğinin giderilmesi sağlanır. Köprü ya da benzeri uygulamalara gerek kalmadan gerçekleştirilen implant diş tedavisi kullanım açısından da avantaj sağlamaktadır.

Titanyum alaşımlı kökler ile gerçekleştirilen implant dişlerin kullanım ömrü ise insan ömrü ile eşittir. Estetik bir görselin elde edilmesini sağlarken aynı zamanda yeme içmede de büyük kolaylığı ve doğal diş etkisini sunması ile de son derece avantaj sağlayan diş tedavi yöntemidir.

İmplant Diş Nerede Yaptırılır?

İmplant diş tedavisi ile beraber dişlerinizde oluşan eksikliğin giderilmesi sağlanır. Tekli diş eksikliğinde yan dişlere herhangi bir zarar vermeden yapılan işlemlerin yanı sıra çoklu diş eksikliğinde de köprü ya da haraketli protez uygulamalarına gerek kalmadan gerçekleştirilir.

Kolay bir kullanım avantajı sağlayan implant diş tedavisi yeme içme de avantaj sağlarken aynı zamanda normal diş gibi kullanılmakta olup ömür boyu kullanıma sahiptir. İmplant diş tedavisi ile ilgili detaylı bilgileri edinmenin yanı sıra diş eksikliğinizin giderilmesi için randevunuzu oluşturmak için ise hemen https://dentalis.com.tr/ adresinden yararlanabilir ve diş tedavinizi gerçekleştirmenin ayrıcalığını kısa sürede elde edebilirsiniz.