Sonbaharda Kısa Paça Pantolon Nasıl Giyilir?

Sonbaharda Kısa Paça Pantolon Nasıl Giyilir?

Yaz döneminde kullanılan pek çok kombinin, geçiş dönemi olan sonbahar mevsiminde de kullanıldığını sıklıkla görebilirsiniz. Özellikle son günlerde moda severleri etkisi altına alan kısa paça pantolonlar, pek çok farklı şekilde kombinlenerek yeni stillerin ortaya çıkmasına yardımcı oluyor.  Genç kadınların severek kullandığı kısa pantolonlar, ilkbahar ve yaz aylarında da popülerliğini sürdüreceğe benziyor. Peki, sonbaharda kısa paça pantolon nasıl giyilir? Kısa pantolon giymeyi seviyorsanız bu sorunun cevabını yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Kombin Önerileri

  1. Sweatshirt ve spor ayakkabı ile mükemmel bir şekilde tamamlayacağınız kısa paça pantolon, teninizin hafif görünmesini sağlayarak sportif bir görünüm yakalamanıza yardımcı oluyor. Dilerseniz bacağınızın görünen bilek kısmına sportif bir halhal takarak dikkati bu yöne çekebilirsiniz.
  2. Sonbaharda, soğuktan üşüyebileceğinizi düşünüyorsanız, bu durumda da dilerseniz makosen ayakkabı ve renkli çoraplar ile kombinleyeceğiniz pantolonunuz; hem sevinli hem de şık bir görünüm kazanmanızı sağlayacak.
  3. Sportif giyinmenin yanı sıra klasik bir tarzınız varsa, kısa paça pantolonu; stiletto ve şifon bir gömlek ile kombinleyerek hem gündüz hem de gece şıklığını yakalayabilirsiniz.
  4. Kısa paçalı pantolon giymek için dikkat edilmesi gereken noktalar bulunuyor. Özellikle bacak boyu kısa olan kadınların, bu pantolonları topuklu bir ayakkabı ile tamamlaması gerekir. Aksi takdirde kısa olan bacak boyu daha da kısa görünecektir.
  5. Mevsimlik olarak kullanabileceğiniz kısa paça pantolon modellerini, uzun çizmeler ile de kombinleyebilirsiniz. Hafif bol bir forma sahip olan modelleri tercih ederseniz, çizmeniz ile daha şık ve maskülen bir görünüm elde edebilirsiniz. Stilinizde farklılık yaratmak için çizmeniz ile uyumlu bir kemer de kullanabilirsiniz.