Bel İncelten Gece Kürü

Bel İncelten Gece Kürü

Düzgün bir vücuda sahip olmak başta kadınlar olmak üzere herkesin isteğidir. Kadınların özellikle ince belli olmak istemesi bu yönde çeşitli kürlere ve egzersizlere ihtiyaç duymalarına sebep oluyor.

Bu yazımızda bel incelten gece kürü ile ilgili bazı bilgiler vereceğiz. Ancak başta şunu belirtmek gerekli ki hiçbir kürden ve ya egzersizden anında mucize beklememek gerekir. Fit bir vücuda sahip olmak sabır ve emek ister. İnce bir bele sahip olmak için en başta beslenme ve uyku düzenine dikkat edilmeli, düzenli olarak spor yapılmalıdır. Vereceğimiz kür yalnızca sizlere yardımcı olacak, bel inceltmesinde hedefinize daha hızlı ulaşmanızı sağlayacak.

Kür Tarifi 1 adet salatalık, 3-4 dal semizotu, fındık büyüklüğü kadar taze zencefil, 1/2 adet kabak, 1 tatlı kaşığı bal, 1 çay bardağı su veya maden suyu blender yardımı ile karıştırılarak bir hafta boyunca geceleri ara öğün olarak tüketildiğinde gün içerisinde yediklerinize dikkat edip yarım saat egzersiz veya yürüyüş yaptığınızda ince bir bele sahip olmanız çok kolay.