Kısa Gelinlik Modelleri için 4 Çarpıcı Stil

Muhtemelen gelinlik hayalinizde kısa gelinlik modelleri yok ama eğer rüyanız güzel siluetinizi göstermek ve farklı bir şey denemekse düğün kostümünüzü tamamlamadan önce bu 5 kısa gelinlik fikirlerine göz atın, düşüncelerinizi değiştirebilirsiniz!

Kısa Vintage Dantel Gelinlik

Kısa bir dantel gelinlik elbise, zihninde nostaljik bir ambiyans yaratmak olan her gelin için idealdir. Uzun dantelli kollar, derin V’ dekolte, hafifçe diz altında biten A kesim etek, stili mükemmel şekilde tamamlar.

Dantel Kollu Straplez Kısa Gelinlik

Gelinlik giymek çoğu gelin için bir rüyadır. İşte bütün hayalleri haklı çıkartan bir şey: Saten, dantel ve omuzları açık kısa bir gelinlik için söylenebilecek tek şey: Çok şık!

Aplik Dantel Asimetrik Kesim Gelinlik

Önden kısa arkada uzayan asimetrik kesim, saten kumaş, omuzları açık bir gelinlik modeli vücuda farklı bir tanım katar. Mat beyaz gelinlik ayakkabısı şık bir gelin şalı tüm zarafeti bir araya getirecek.

Tüllü Kısa Gelinlik

Modern, şık ve zarif bir görünüm için farklı kol, boyun ve yaka kesimine sahip tül, tül-dantel, şifon-tül beğenebileceğiniz pek çok kısa gelinlik modeli bulabilirsiniz.