İstanbul Özel Okul Başarısı için Gerçek Kriter Nedir?

Sınav ve not odaklı eğitim sistemi şüphesiz çocukları mutsuz ediyor ve okuldan soğutuyor. Çoğu özel okul İstanbul müfredatı ve çalışma takvimi de bu kalıplaşmış düzeni devam ettiriyor. Kazanmaya şartlandırılan çocuklar, eğitim hayatı boyunca yüksek not almak uğruna hayatın güzelliklerini ıskalıyor. Peki, iyi bir İstanbul özel okul için gerçek başarı kriterleri nedir?

Örnek Bir Özel Okul Kampüsü: Mürüvvet Evyap

Akademik başarı, göreceli olarak bir başarı göstergesi olabilir. Fakat global olarak baktığınızda medeniyet seviyesinin yüksek olduğu bazı Avrupa ve dünya ülkeleri başarıyı notla değerlendirmiyor. Örnek bir özel okul İstanbul kampüsünde de benzer bir anlayışa şahit oluyoruz. İstanbul Mürüvvet Evyap Okulları, anaokulundan üniversiteye uzanan çizgide, öğrencileri çok yönlü olarak donatıp bir dünya insanı olarak yetiştirme vizyonu ile öne çıkıyor.

www.evyapokullari.k12.tr web sayfalarında inceleyebileceğiniz gibi, Mürüvvet Evyap Okulları; fen laboratuarları, müzik sınıfları, spor salonları, bilgisayar laboratuarları, kütüphaneler, sinema salonları, sosyal sorumluluk projeleri ve daha pek çok etkinlik ve aktivite programı ile besleniyor. Bu özel arenada, yeteneklerini kullanabilen, düşünen, araştıran, duyarlı, sosyal bireyler yetiştiriliyor.